samen ontspannen
de wind in je haren
ideeën ontstaan
op de Vinkeveense Plassen
Met het hele bedrijf, jouw afdeling of misschien de familie het water op?

Samen ontspannen, daar wordt iedereen leuker van! Er is bij ons van alles mogelijk. Vanuit de Events-tak van Haven Winkeloord helpen we je graag zoeken naar de juiste invulling van jullie uitje. Je kunt een deel zelf regelen, of alles door ons laten organiseren. Kies waar jullie je goed bij voelen en wij helpen graag bij de uitvoering!

Leuk om te doen

Wij houden van simpel. Omdat we ervaren dat er weinig nodig is om het samen fijn te hebben. Het belangrijkste is dat alles goed geregeld is. We begrijpen dat je zelf het beste weet wat bij jullie als groep past. En daar luisteren we naar. Omdat elke groep anders is, zijn we flexibel in het aanpassen van ons aanbod. Je kan een echte wedstrijd zeilen, een spel met sloepen varen, suppen of een tocht varen. Kijk rond op onze site om ideeën op te doen en neem contact op als je meer wilt weten!

Bij een feestje hoort lekker eten en drinken en wat ons betreft is elk event een klein feestje! Omdat je moet doen waar je het beste in bent, werken we graag samen met onze partners. Misschien wil je lunchpakketjes mee voor in de boot, of BBQen op een eiland, of een diner op een terras aan de plas? We hebben een fijne samenwerking met diverse horeca-partners zoals Zwier en Restaurant Bon. 

Wij geloven dus in de kracht van ontspannen. In de kracht van positieve energie. En daarom is Zwier geboren. Op het terrein van Haven Winkeloord, een inspiratieplek waar je positieve energie kan op doen. Zwier biedt fijne (en luxe) logeertenten en Havenhuisjes én de Werfplaats, een groepslocatie waar ontspanning en inspiratie centraal staan. Nieuwsgierig geworden? Kijk hier verder!

Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen natuur icon

midden in het groen, lekker ontspannen

Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen stuurwiel icon

voor ieder wat wils

note-icon-haven-winkeloord

de dag samenstellen naar jullie wensen

Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen auto icon

makkelijk bereikbaar, net buiten amsterdam en gratis parkeren

Varen op de Vinkeveense Plassen

Zoals onze events heel divers zijn, bieden de Vinkeveense Plassen ook voor ieder wat wils. Is het hoofddoel lol hebben samen, dan kun je heerlijk zwemmen en varen op de grote Noordplas en de zandeilanden. Zoeken jullie wat meer rust, dan vindt je aan de randen van de plas veel groen en natuurbeleving. De legakkers waar vroeger turf gestoken werd, zorgen voor veel beschutting. Je kan aan drie verschillende kanten de plassen af voor een tocht door de omgeving. Kan je niet kiezen? Dan kom je toch gewoon nog een keertje terug!