Kom tot rust

op de Vinkeveense Plassen

Gemak in een open zeilboot

Bij ons kun je zeilen in een polyvalk. Deze open zeilboot is in 1939 ontworpen in opdracht van firma Bruynzeel (die van de keukens) om de mogelijkheden van hun nieuwe product hechthout te demonstreren. Inmiddels zijn veel verhuurvalken niet meer van hout, maar van polyester. Ook die van ons. Je kunt er gemakkelijk met 5 personen in zitten. In het vooronder kun je wat spullen kwijt. Mocht je niet alles willen zeilen, of een hekel hebben aan peddelen, dan kun je een valk met motortje boeken.

  • max 5 personen
  • zeilervaring verplicht
  • zelf op- en aftuigen
  • evt motor bij huren

Netjes & Schoon

Wij vinden het fijn als je de ‘valk’ weer netjes bij ons aflevert. Dus even een dweil er door en afval meenemen (je komt afvalbakken tegen op de steiger).

reservering wijzigen/annuleren

Reservering wijzigen/annuleren

Soms komt je boeking niet zo goed uit, is het weer anders dan verwacht of kom je liever op een ander moment. Het is dan ook geen probleem om je boeking tot een dag van te voren te wijzigen. Je kunt bij ons kiezen uit twee mogelijkheden; een nieuwe datum prikken of annuleren en geld terugstorten. We hebben aan beide mogelijkheden administratieve handelingen en rekenen daar dan ook administratiekosten voor. We horen graag waarom je annuleert, maar dat is niet verplicht.

Nieuwe datum prikken

Gratis

Kies een dag dat je wél graag wil komen. Indien beschikbaar plannen we dezelfde periode op jouw gekozen dag.

Annuleren

Administratiekosten: € 15,-

Je boeking wordt volledig geannuleerd. We houden de administratiekosten in en storten het resterende bedrag van de boeking terug op je rekening.

hiswa voorwaarden

Voorwaarden

Bij deze een kleine samenvatting van onze Algemene Voorwaarden als je een boot huurt. Deze voorwaarden zijn gebaseerd op de Hiswa Voorwaarden.

  • Als je vaart met een boot van ons, gaan we uit van goed vertrouwen én goed zeemanschap. We rekenen daarom ook geen borg.
  • Mocht het toch gebeuren dat je schade vaart, dan moet je dat bij terugkomst (direct) melden. We hanteren een eigen risico van €750,- (wat jij bij jouw eigen WA-verzekering kan opgeven).
  • Bij het inchecken aan het begin van de huurperiode, vragen we je om je ID te tonen.
  • Wil je jouw reservering annuleren? Er zijn twee mogelijkheden: kosteloos omzetten naar een andere datum óf definitief annuleren (we rekenen dan €15,- administratiekosten).