je voelt je vrij aan het water

wat geeft jou energie?

wat geeft jou inspiratie?

hoe wordt jij geprikkeld?

hier krijg je energie om te doen,

of juist lekker te laten.

Over Ons

Haven Winkeloord is een echt familiebedrijf dat door hard werken in twee generaties, van boerderij is uitgegroeid tot een levendige jachthaven met vaste seizoensplekken. Nu de derde generatie in de startblokken staat om het stokje over te nemen, wordt het bedrijf langzaamaan omgeturnd naar een bedrijf dat nog meer van deze tijd is. Waarin hard werken samen gaat met hard ontspannen. Want wij geloven dat ieder mens er beter van wordt als het regelmatig een moment neemt om echt te ontspannen en los te komen van de snelheid van alle dag. Daarom kun je vanaf juni 2017 ook terecht bij Zwier. De vrijhaven van de stad. Een plek waar je positieve energie opdoet en die je opgeladen weer verlaat.

Team Winkeloord

Hans Winkeloord

Hans Griffioen

Hans, geboren op de jachthaven, kent de haven op zijn duimpje. Hij is terug naar de haven gekomen om, samen met collega’s en gasten, deze voor hem speciale plek nog specialer te maken. Hans heeft een passie voor zaken beter maken voor natuur, mens en organisatie.
Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen Buiten Amsterdam Marjo Griffioen

Marjo Griffioen

Marjo zal zelf zeggen dat ze slechts een klein aandeel heeft in al het werk dat verzet wordt bij Haven Winkeloord. Maar niets is minder waar. Als 'vliegende keep' is Marjo naast Cock al jaren onmisbaar. Als ze even wil ontspannen leest ze een boek of staat ze met haar handen in het groen. Dat zouden meer mensen moeten doen.. 😉
Yordi – Kleur

Yordi de Bruin

Yordi heeft sinds 2001 een relatie met Mariska, maar voor die tijd was hij als zeeverkenner al veel op de Vinkeveense Plassen te vinden. Hij is een echte duizendpoot die zijn energie vooral haalt uit het bedenken, ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe plannen en ideeën.
Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen Esther Griffioen

Esther Griffioen

Esther, geboren en getogen op Haven Winkeloord heeft wind en water door haar aderen stromen. Voor haar is de plek aan de Vinkeveense Plassen behouden èn deze delen met iedereen de grootste drijfveer. Visie en overzicht zijn haar sterke punten. Esther voelt wat goed is en doet dat ook!
foto site Moos

Moos Leewis

Moos werkte een aantal jaren geleden ook al bij Winkeloord en nu is hij weer terug. Gezellig! Manusje van alles, zo noemt hij zichzelf. En hij is óók nog een boten liefhebber met zijn eigen sleepboot. Hoe leuk is dat?!
Mariska Vierkant

Mariska Griffioen

Mariska, opgegroeid op Haven Winkeloord. Na een uitstapje van 10 jaar Amsterdam, is ze (samen met Yordi) weer teruggekeerd naar de Haven, waar ze volop geniet van het buitenzijn. Ze is het levende bewijs van ‘ontspannen ben je leuker’. Sterk is zij in het maken van verbinding, dit zul je ook zeker ervaren als je haar ontmoet…
Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen Andre Korevaar

Andre Korevaar

Andre is 3 maanden nadat Mariska geboren is, in dienst gekomen. Hij werkt dus ook al heel lang op Haven Winkeloord. Met een opleiding aan de Zeevaartschool en een houten Vrijheid in de haven is ook hij een echte waterliefhebber. Onze klanten vertrouwen hun boot feilloos aan Andre toe, want hij is een kei op de heftruck met de botenkar.
Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen Buiten Amsterdam Cock Griffioen

Cock Griffioen

Cock de oudste van het stel, heeft nooit ergens anders gewoond dan op Haven Winkeloord. Zijn leven lang heeft hij hard gewerkt om het bedrijf op te bouwen naar wat het nu is. En met opnieuw veel energie en enthousiasme bouwt hij samen met Marjo, Esther, Mariska en Yordi aan Haven Winkeloord 3.0.
Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen Jelle van Oosten

Jelle van Oosten

Hij is voor de liefde naar Vinkeveen gekomen en gaat nooit meer weg. Zeilen doet hij op de catamaran en 's zomers woont hij praktisch op zijn eiland op de plas. Bij Haven Winkeloord is hij voor alles in te zetten en steekt vooral zijn energie in de sloepen en dingen creëren; super veelzijdig dus!
Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen Merlijn van den Berg

Merlijn van den Berg

Voor Merlijn was windsurfen in haar jeugd de eerste kennismaking met watersport. Na enkele jaren als landsschapstechnicus te hebben gewerkt, heeft ze het roer omgegooid. Als maat heeft ze leren zeilen op de grote vaart in Friesland. Later is ze ook enkele jaren zelf schipper geweest. Merlijn vindt het contact met de klant het leukste van haar werk. Je zult haar dus zeker tegenkomen!