ambacht en vakmanschap
ontzorgen
dat geeft ontspanning voor jou en jouw bootje
net buiten Amsterdam
PMP Jachtservice en Jachtonderhoud

Een echte scheepswerf, hoe mooi is dat? En dan ook nog een familiebedrijfje, helemaal leuk! PMP doet alle soorten bootjes. Peter en Micheal zijn erg goed met hout. En ook staal. En met verf. Ze hebben zelfs een echte spuitcabine; nooit meer zakkers! Ontzorgen zorgt voor ontspanning en dat is wat deze heren jou te bieden hebben. Zelf zeggen ze: ‘We pakken alles aan, niets is te gek’. Wij zijn heel blij met ze!

Passet Watersport Vinkeveen

Heb je een buitenboord motor aan je boot hangen? Of een dieselmotor in jouw sloep? Rob Passet kan ‘m fixen, checken, winterklaar maken. Dit doet hij al zeker 15 jaar met Passet Watersport bij Haven Winkeloord. Ook als je een nieuwe motor of een rubberbootje nodig hebt, is Rob de man. Hij weet alles van buitenboordmotoren en is dealer van Suzuki. Je herkent Rob aan zijn blonde krullen!

Haven Winkeloord

Peter, Michael en Rob verzorgen het onderhoud en de service aan je boot bij Haven Winkeloord. Wij faciliteren de randvoorwaarden zoals het uit of in het water hijsen van de bootjes, het hellingen en afspuiten. Ligt jouw bootje bij ons in de winterstalling op de kant? Dan spuiten we de romp ook lekker schoon! Zo zorgen we met zijn allen dat jij ontspannen de winter in kan.