ligplaats midden in het groen
aan de Vinkeveense Plassen
wat een rust
net buiten Amsterdam
Ligplaats op de Vinkeveense Plassen

Je mag natuurlijk ook komen ontspannen als je een eigen boot meebrengt. We hebben zo’n 250 ligplaatsen in de zomerstalling. Grote en kleine bootjes, zeilend, open of met een kajuit. Van alles wat en dat vinden wij leuk! Kom in de huiskamer een bakkie koffie halen voor je het water op gaat. Blijf lekker relaxen op de plas of vaar een van de mooie routes in de omgeving. En wanneer jij weer naar huis gaat, letten wij op je bootje!

Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen natuur icon

midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur

Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen stuurwiel icon

full-service haven met stalling, jachtservice en motoren onderhoud

Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen auto icon

makkelijk bereikbaar, net buiten amsterdam en gratis parkeren

Winterstalling

Wanneer er ’s winters niet gevaren wordt, moet er wel goed voor de boten gezorgd worden. Uit het koude water op de kant, de romp schoonspuiten, servicebeurt voor de motor, misschien een likje verf? Bij ons kan het allemaal. Op het terrein van Haven Winkeloord huizen PMP Jachtservice en Passet Watersport. Zij kunnen alles maken en repareren, als het maar aan een boot vast zit. Je bootje kan in het water blijven liggen, of buiten op de kant. Voor de echte koukleumen hebben we een botenloods om lekker warm en droog te liggen.

Zelf prijs berekenen

Vul hieronder de afmetingen van je boot in en bereken direct de ligplaatskosten.

Vinkeveense Plassen

Juist als je vaker in een gebied komt, is het fijn als er van alles te beleven is. Wij vinden dat de Vinkeveense Plassen veel verschillends te bieden heeft. Rustige plekjes, midden in de natuur, echte recreatie-eilanden met zwemstandjes en vuurplaatsen, de mogelijkheid om een eigen eilandje te huren, verschillende restaurantjes bij het water. Voor een dag zwemmen en luieren zijn de Vinkeveense Plassen perfect. Wil je meer van de omgeving zien, dan kun je op drie plekken de plassen van voor mooie dagtochten. Door de polders, of naar Amsterdam. Ook super leuk! En als je aan ons vraagt, wat maakt de Vinkeveense Plassen uniek? Het onwijs heldere water. Heerlijk!