ligplaats midden in het groen
aan de Vinkeveense Plassen
wat een rust
net buiten Amsterdam
Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen natuur icon

midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur

Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen stuurwiel icon

full-service haven met stalling, jachtservice en motoren onderhoud

Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen auto icon

makkelijk bereikbaar, net buiten amsterdam en gratis parkeren

Zomer- en winterstalling 2022
We bieden zomerstalling als winterstalling voor boten tot 9 meter.


Zomerstalling 2022

De zomerstalling loopt van 1 april t/m 1 oktober. Voor de zomerstalling rekenen we voor boten vanaf 8 m2 € 50,- p/m2. Voor kleinere boten een vaste prijs van € 395,-. Bij de prijs zit een parkeerkaart inbegrepen (borg a € 25,-).


Winterstalling 2022

Mocht je ook winterstalling willen dan kan dat natuurlijk ook. Winterstalling loopt van 1 oktober t/m 1 april. Je kunt kiezen voor in het water, dan zijn de kosten € 19,-/m2 of buiten het water op de kant met een prijs van € 32,-/m2. In de maand oktober gaan de boten de kant op. In april leggen we de boten weer in het water. De winterstalling is inclusief eruit hijsen, schoonspuiten en terug in het water hijsen.


Extra kosten

En voor kajuitboten, voor mensen niet woonachtig in De Ronde Venen, komt er toeristenbelasting bij: € 45,- per jaar. Deze dragen we af aan de gemeente. De prijs is incl. parkeerkaart en milieuheffing. Verder komen er nog jaarlijkse servicekosten bij van € 47,50,-.


Op de wal in onze loods

We kiezen voor een andere manier van winterstalling in de loods. Waarbij we vanaf 2022 zoveel mogelijk stapelbare boten in de loods gaan stallen. Dit betekent dat boten tot 6,5 meter lang en 2,4 meter breed zonder kiel en niet van staal voorrang krijgen.

 

Extra kosten

Voor havengasten die in het bezit zijn van een kajuitboot en niet woonachtig zijn in de gemeente De Ronde Venen moeten wij toeristenbelasting afdragen. Dit bedraagt € 45,- per jaar. Als laatste wordt jaarlijks € 47,50,- servicekosten in rekening gebracht.


HISWA voorwaarden

Bekijk hier de HISWA voorwaarden.

Aanmelden Wachtlijst

Vul hieronder de gevraagde gegevens in en we zetten je op de wachtlijst.

Vinkeveense Plassen

Juist als je vaker in een gebied komt, is het fijn als er van alles te beleven is. Wij vinden dat de Vinkeveense Plassen veel verschillends te bieden heeft. Rustige plekjes, midden in de natuur, echte recreatie-eilanden met zwemstandjes en vuurplaatsen, de mogelijkheid om een eigen eilandje te huren, verschillende restaurantjes bij het water. Voor een dag zwemmen en luieren zijn de Vinkeveense Plassen perfect. Wil je meer van de omgeving zien, dan kun je op drie plekken de plassen van voor mooie dagtochten. Door de polders, of naar Amsterdam. Ook super leuk! En als je aan ons vraagt, wat maakt de Vinkeveense Plassen uniek? Het onwijs heldere water. Heerlijk!