slapen op het water
kom tot rust
op de Vinkeveense Plassen
vlakbij Amsterdam
Met de boot onderweg. Een betere vakantie is er wat ons betreft niet.

Wij vinden het dan ook heel leuk als je met jouw boot bij ons komt logeren. Hmmm slapen op de boot, wij houden er van! Maar heb je geen of te weinig slaapplek op jouw boot? Je kan bij ons een volledig ingerichte Zwier Tent huren. Kijk hier verder.

Aanmelden Passanten

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden wanneer je als passant wilt komen logeren. De reservering is definitief wanneer je een bevestiging hebt ontvangen. Een passantenplaats kost €2 per strekkende meter, per nacht, plus € 0,90 toeristenbelasting p.p.p.n.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Haven Winkeloord Vinkeveense Plassen natuur icon

midden in het groen, volop rust en het helderste vaar- en zwemwater in de natuur

info-icon-haven-winkeloord

gezellige haven met fijn sanitair

peddle-icon-haven-winkeloord

gratis gebruik van kano’s en SUP’s

Varen op de Vinkeveense Plassen

De hele dag gevaren, rozig van de wind en de zon. Wat is er dan lekkerder dan een frisse duik in het heldere Vinkeveense water? Of barbecuen op één van de zandeilanden en slapen bij ons in de haven voor een warme douche in de ochtend. Het kan allemaal! Overdag in de natuur, vlakbij de Botshol en ’s avonds eten op een terras aan het water. Of een dagtocht naar Amsterdam. Vakantie op de Vinkeveense Plassen. Wat een feest!

routemap

Aanmelden Passanten

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden wanneer je als passant wilt komen logeren. De reservering is definitief wanneer je een bevestiging hebt ontvangen. Een passantenplaats kost €1,50 per strekkende meter, per nacht.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Logeren bij Zwier

Met je bootje varen naar de Vinkeveense Plassen en dan slapen in een fijne, compleet ingerichte Zwier Tent. Zelfs de houten-billen van de hele dag in de boot vinden een echt bed heerlijk. Kom logeren bij ons zusje Zwier. Een betere mini-vakantie bestaat er, volgens ons, niet!

Eet smakelijk

Met je billen in het gangboord en een bord macaroni op schoot. Dat hoort bij vakantie op het water! In Vinkeveen kun je boodschappen doen, of met de fiets naar Abcoude. Geen zin om zelf te kokkerellen? Wij weten nog een aantal leuke restaurantjes!