Winterwerk in volle gang

In de winterperiode zorgt het team van Haven Winkeloord er elk jaar voor dat het hele bedrijf klaar is voor het komende seizoen. Naast de stalling-werkzaamheden gaat het om reparatie en onderhoud aan steigers en tal van voorzieningen. Dit jaar is er meer aan de gang. Door het vertrek van een aantal caravans en chalets komt er ruimte voor ontwikkeling naast de huiskamer en achter de botenloods. Omdat de grond in onze polder uit voornamelijk veen bestaat zakt de grond jaarlijks enkele centimeters. Om de ruimte weer ‘op niveau’ te krijgen hebben we dus wat kuubjes grond aan laten rukken en is teamlid Cock nu met een grote kraan (en tevens zijn grote vriend 😉 ) de grond aan het verspreiden. Binnenkort wordt het natuurlijk ingezaaid en ziet het er in april weer knap uit.

Bij de huiskamer gaan we ook verder met de ‘buitenplaats’, die een grote steiger naar de haven krijgt zodat we ook buiten een kop koffie of een ijsje kunnen nuttigen. Daarnaast wordt ook het kampeerveld groter en heeft nu meer uitzicht op de haven. Tot slot zorgen Esther, Mariska, Rick en Kai nog dat er wat vrolijke en duidelijke ‘signing’ op het terrein aangebracht wordt, zodat je kunt zien waar we met het bedrijf naartoe gaan…

Soms komt het voor dat ontwikkelingen ook wel eens voor een enkeling nadelige gevolgen hebben; Wij horen dat heel graag. Denk je dat we ergens rekening mee moeten houden of iets wellicht nog beter kan, laat het ons dan weten. Stuur even een mailtje naar Yordi@Winkeloord.nl of schiet even iemand van het team aan.

Geen reactie's

Geef een reactie